wie ben ik? De Homeopaat

Ik wilde op de middelbare school graag arts worden, maar mijn decaan adviseerde me de techniek in te gaan. Er was een overschot aan artsen en een tekort aan technisch personeel en dus besloot ik zijn advies op te volgen. Zo deed ik de HTS en post-HBO. Ik voelde tijdens mijn studie al dat ik geen techneut was, maar deed braaf mijn dingetje en maakte af waar ik aan begonnen was. Na de opleiding ging ik aan het werk binnen het bedrijfsleven en omdat techniek dus niet echt mijn ding was, werd dat een functie binnen de sales. Ik heb altijd gevoeld dat mijn hart er niet lag en zat dus braaf mijn dagen uit, nog steeds wensend ooit de zorg in te kunnen gaan.

Op 31-jarige leeftijd was het dan toch zover. Ik deed de opleiding tot fysiotherapeut en kon kort na mijn afstuderen een praktijk overnemen en zo was ik ineens zelfstandig ondernemend fysiotherapeut. Al die jaren ben ik met veel plezier aan het werk binnen de fysiotherapie, maar toch bleef het kriebelen. Ik wilde namelijk mensen hélemaal beter maken, niet alleen op gebied van spieren en gewrichten, maar dan wel op natuurlijke wijze. Dus zonder gebruik van chemische medicijnen. Dus deed ik de opleiding tot klassiek homeopaat. 

Dé homeopatisch therapeut

Het plaatje is compleet nu voor mij. Als fysiotherapeut zag ik namelijk al dat mensen soms erg veel medicatie moeten gebruiken om allerlei klachten tegen te gaan, maar vervolgens bijwerkingen krijgen van die medicijnen, met als gevolg dat ze nog meer moeten gaan slikken. Daar wil ik verandering in brengen! En dan met oncologie als specialiteit.

Mijn missie: Zo goed mogelijk mensen hun gezondheid weer teruggeven op natuurlijke wijze.